Friday, May 08, 2009

EDISI KHAS UNTUK PEMBACA YANG DIHARGAI…

Assalamualaikum w.b.t. Em, terlebih dahulu aku ingin meminta maaf kepada pembaca sekalian di atas kelewatan aku menerbitkan artikel sebelum ini. Tapi, aku betul-betul menghargai kesudian pembaca yang terdiri daripada sahabat-sahabat aku seniri. Terima kasih sebab sudi memberi komentar dan teguran yang memberikan aku semangat untuk lebih berusaha. Jadi, aku mendoakan kebaikan untuk pembaca sekalian serta kecermelangan di dunia dan akhirat. Apa paling penting, kita semua mendapat manfaat. Oh ya, maaf la background blog Satelit Ababil ni berwarna hitam dan tidak dihiasi dengan apa-apa. Sebenarnya, aku mahu pembaca betul-betul merasai suasana di angkasa lepas. Mungkin agak menyeramkan pembaca. Minta maaf sekali lagi sebab aku takde niat nak takutkan pembaca sekalian, nanti aku touch-up yang simple-simple je,k. Sekian je untuk kali ni dan jumpa lagi jika diizinkan Allah S.W.T.

‘BERKHIDMAT UNTUK ISLAM KERANA ALLAH, TAKBIR!!’

2 comments:

SRIKANDI STYLO said...

salam ziarah kak teah...
bestla..dapat ziarah blog akak nie..dapat 2 benda...utamanaya ILMU..dan plg best dapat g angkasal lpas..hehe
nak peg salu la...
bukan senang nak peg..kan..jauh..
hanya dapat kat blog akak jr...
k..kuatkan semngat akak ya..tbhkan hati..
yang utamanya NIAT hati kita dalam melaksanakan apa2 kerja..KERANA ALLAH)

hookiuyt said...

menarik background ini!^^,